ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestellen
Wanneer u een bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat u het aangegeven product wenst te ontvangen. U krijgt een email van ons ter bevestiging met daarin uw bestelnummer en het totaalbedrag (inclusief verzendkosten). De bedragen die genoemd worden zijn incl. BTW.

Annuleren bestelling
U heeft wettelijk gezien 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen. Mocht u reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, krijgt u het overgemaakte bedrag terug gestort op uw bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na goed ontvangst krijgt u de aankoopkosten retour.

Betalingsvoorwaarden
Betaling geschiedt vooraf via bank- of giro overschrijving of contant op het moment van afhalen. Vermeldt bij betaling via bank of giro altijd uw bestelnummer. In de bevestiging per email die u tegen deze tijd heeft ontvangen, vindt u alle gegevens die u nodig heeft om het verschuldigde bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 weekdagen aan ons over te maken. Wanneer na deze periode geen betaling is ontvangen, wordt automatisch de bestelling geannuleerd. Mocht u alsnog de producten wensen te ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

Verzending
Bij verzending wordt de bestelling door ons overgedragen aan PostNL. De verzendkosten die gelden worden vermeldt in het winkelwagentje en op de factuur. Deze bedragen zijn inclusief 6% BTW voor bezorging binnen Nederland: €6,95 voor elk pakket onder de 10 kg en €14,85 voor elk pakket tussen 10 en 25kg. Wij verzenden ook naar het buitenland. Zie voor de buitenlandse tarieven bij Post NL.

Verantwoordelijkheid
Wij gaan ervan uit dat u eigenaar bent van het door u bestelde product, zodra de betaling hiervan heeft plaatsgevonden. Wij zullen uw product met zorg behandelen en overdragen aan het transportbedrijf van PostNL.
Het Hofje van Harkstede is niet aansprakelijk voor verlies danwel schade tijdens het transport. Mocht u uw bestelling beschadigd ontvangen, neem dan contact met ons op. Er zal dan in overleg een oplossing worden gezocht.

Levertijd
Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van het Hofje van Harkstede een bevestiging. Daarin wordt duidelijk gemaakt wanneer uw bestelling wordt overgedragen aan het transportbedrijf. Dit zal doorgaans binnen 5 werkdagen het geval zijn. In geval van overmacht wordt dit afzonderlijk bekeken, uiteraard in goed overleg met u, de klant.
Mocht u hierover verzoeken of vragen hebben, kunt u altijd even contact opnemen via de email: hofjevanharkstede@gmail.com

Garantie en Aansprakelijkheid
U heeft, zoals eerder vermeld, 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen, of te wijzigen.
Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn over het product dan kunt u deze, binnen 8 werkdagen na betaling en op eigen kosten retourneren. Bij goede ontvangst krijgt u uiteraard de kosten van het product retour.

Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

Aanvaarding voorwaarden
Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

Privacy
Uw adresgegevens en emailadres worden bewaard, uitsluitend voor onze eigen administratie. Uw gegevens worden dus niet doorgegeven aan derden!
Betrouwbaarheid

Het Hofje van Harkstede heeft veel respect voor u als klant. Zij besteedt zorg aan uw bestelling. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen!

Voorradigheid van producten
Omdat het om seizoengebonden producten gaat, is de voorraad beperkt en kan het gebeuren dat bepaalde producten tijdelijk zijn uitverkocht. We melden dat in de webshop en zodra het desbetreffende product weer in voorraad is, zal dat daar ook vermeld worden. U kunt echter ook een reservering plaatsen en dan nemen wij contact met u op voor een spoedige levering.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Hofje van Harkstede | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel