OVER ONS

De Pluktuin

Het Hofje van Harkstede is een pluktuin met bloemen, kruiden, kleinfruit en een boomgaard. De tuin brengt zoveel producten op dat het teveel is voor onszelf. We zijn daarom eerst gestart met een verkoopkraampje langs de weg. Van daaruit kregen we steeds vaker de vraag of we ook op fairs wilden gaan staan. Dat was eerst met alleen jam, chutneys en siropen,maar daar werden alsnelbloemen en bloemdecoraties aan toegevoegd. Inmiddels doen we geen fairs meer,maar komen de mensen bij ons in de pluktuin en het tuinwinkeltje het mooie en het heerlijke van de Groningse grond ophalen. We zijn namelijk iedere zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur van april tot eind oktober.  

De Producten

De vraag naar onze producten naast de fairs bleef groeien en dat is dan ook de reden dat we hebben besloten om een webwinkel te starten. Niet alleen mensen uit de regio hebben zo de mogelijkheid om van onze heerlijkheden te genieten, maar ook als je verder weg woont kan dat door in de webshop te bestellen. Als jij van puur natuur en van spannende jammetjes houdt, dan kun je deze thuis laten bezorgen of iemand als cadeautje sturen. Naast de jam maken wij ook tal van stroperige siropen, smaakvolle chutneys, geurige kruidenthee  en bakken we ook nog eens van alles. Daarnaast versturen we ook tulpen en droogbloemen per post.

Puur

Weet wat je eet. Wij gebruiken in de pluktuin geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Graag laten we je dan ook meegenieten van alle pure producten die op de Groningse grond worden verbouwd en door ons op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot traditionele en originele lekkernijen. Omdat we kleinschalig en seizoensgebonden werken, is de voorraad beperkt, maar daardoor ook exclusief. 

Het aanbod van bloemen is seizoensgebonden. Zo hebben we in de winter wel mooi kerstgroen,maar hebben we met Valentijn geen rozen. We gaan we ons steeds meer toeleggen om in de wintermaanden ook een ruim aanbod te hebben aan droogbloemen, zodat we een jaarrond onbespoten bloemen kunnen aanbieden. 

Mail

Mocht je iets niet in ons assortiment vinden of een vraag hebben dan kun je altijd een mail sturen naar hofjevanharkstede@gmail.com. In ieder geval veel plezier in het rondkijken in onze webshop, waarin de getoonde producten met veel zorg en liefde zijn gemaakt.

image.jpeg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Hofje van Harkstede | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel